Activiteiten

Atelierroute 2017

zes kunstenaars 


13 en 14 mei organiseert Kunstgroep Kolonie Plasmolen voor de zevende keer haar atelierroute. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur is aan de Zevendalseweg 16 het werk van 6 zeer verschillende kunstenaars te zien. Schilderijen, bronzen beelden, keramieke portretten, sieraden en installatie kunst. De folders worden op veel plaatsen verspreid, ook op de website www.kunstgroepkp.nl vind u alle informatie en kunt u uw persoonlijk route langs ateliers samenstellen en uitprinten. Onze kunstenaars en koks hopen u te mogen verwelkomen met een hapje uit eigen keuken, zaterdag ayurvedisch en zondag van biologische teelt.

https://www.kunstgroepkp.nl/atelierroute

Open schilder- of tekenles op zaterdag 2 september.

Druk, druk, druk...hectiek, geleefd worden. Voor veel mensen herkenbaar en de realiteit van iedere dag. Geen wonder dat veel mensen zoekende zijn. Zoekende naar momenten om tot rust te komen, om te ontspannen. Voor de één is dit een bezoek aan de sauna, voor de ander het lezen van een boek. Maar heb jij wel eens aan schilder- of tekenlessen gedacht? De rust van het doek en de verf; even je hoofd leegmaken.

Iedereen kan schilderen

Kan ik het wel? Iedereen kan schilderen! Je verborgen talent moet gewoon een zetje in de goede richting krijgen. En het fijne is; er is geen goed of fout. Je maakt tijdens de open les vrij werk. Ik begeleid je daarbij. Geen verplichte opdrachten, wel goede ondersteuning. Experimenteer met een grote diversiteit aan aanwezige materialen. Je zult zien dat je tot meer in staat bent dan je dacht.

Voordelige proeflessen

Wil je ervaren of je je thuis voelt? Op 2 september kun je een open les volgen. Wel even inschrijven via het inschrijfformulier. Is je interesse gewekt tijdens de open les, maar nog niet helemaal overtuigd? Volg dan nog twee voordelige proeflessen. Niet alleen voordelig maar ook leuk, want je krijgt er een cadeautje bij. 

Stilleven of buitenschilderen op zaterdag 3 juni

Een hele dag lekker voor je zelf schilderen en kijken, als het mooi weer is buiten met heerlijke lunch onder de kersenboom. Bij wat mindere weersomstandig- heden geef ik de workshop binnen in het atelier en kunnen we werken aan een stilleven. 

Voor iedereen die al bekend is in het atelier en wekelijks komt is het een uitdaging om eens de hele dag de tijd te hebben om aan je schilderij door te kunnen werken en in de pauze verwend te worden met een uitgebreide lunch van het huis met soep en salade. 

Maar ook als je het eens wilt uit proberen en jezelf een dag verwennerij gunt wordt het een mooie ervaring en ga je tevreden naar huis. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet kunt. Met de begeleiding van mij en tips die ik je geef zul je merken dat ook jij iets moois kunt maken!

Ga je ervoor? Wel even inschrijven via het contact formulier. En wil je misschien door met de wekelijkse cursus dan kun je nog twee voordelige proeflessen volgen. Dat is niet alleen voordeling maar ook leuk, want je krijgt er een cadaeutje bij
klik hier om je op te geven