Een dierbare op doek vastgelegd.

Portret in opdracht.

Vroeger lieten welgestelde mensen zich vereeuwigen door een portretschilder. Het vervaardigen van een portret was een hele eer en een tijdrovend karwei. Heel anders dan de snelheid en toegankelijkheid van de foto's die tegenwoordig met ieder mobieltje gemaakt kunnen worden. Ondanks het gemak en toegankelijkheid van foto's, blijft het portretteren door middel van schilderkunst bijzonder. Op doek geeft het een heel andere dimensie en laat het ook iets zien van het karakter van de persoon. Een portret op doek blijft leven; iedere keer ontdek je weer wat anders, afhankelijk vanuit welke invalshoek je ernaar kijkt. Hoe           langer je een portret in huis hebt, hoe leuker het is.                                 Je raakt er aan gehecht

RICHTPRIJS

Een portret van 25 x 30 cm begint met de prijs van € 250.-.

Aan de hand van foto's maak ik portretten in opdracht. Desgewenst kan ik foto's maken, waarna we samen de beste, meest treffende foto uitzoeken. Aan de hand van de foto maak ik het schilderij. Wanneer het schilderij naar mijn gevoel goed is bespreken we het en indien nodig worden kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht.

Uiteraard zijn alle maten en variaties mogelijk. Bijvoorbeeld meerdere personen op het doek, ook met dieren of geliefde voorwerpen, een abstracte omgeving of juist herkenbaar. Ik vind het een uitdaging om het schilderij naar de specifieke wens van de opdrachtgever te maken. "Als je bij de onthulling de twinkeling in de ogen van de ontvanger ziet, geeft mij dat enorm veel voldoening. Dan weet ik dat mijn doel bereikt is!"

Carla, 30 x 40 cm. acryl op doek

Anna, 30 x 30 cm. olie op doek

Jara, 24 x 30 cm. olie op doek

Hummer, 30 x 40 cm. acryl op doek

Marlies, 50 x 70 cm. acryl op doek.

Pim, 24 x 30 cm. olie op doek

Debbie, 24 x 30 cm. watergedragen olieverf op doek

Nathalie, 24 x 30 cm. watergedragen olieverf op doek

Thomas, 24 x 30 cm.                 acryl op doek