Een dagje met elkaar?

Workshops en feestjes.


In kleine groepen geef ik workshops op maat aan iedereen die het penseel durft aan te nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis te maken met je eigen creativiteit. Heb je iets bijzonders te vieren of wil je je een creatief uit laten dagen, stel je eigen pakket samen en maak er een bijzondere dag van.


In een prachtige omgeving met alleen de vogels die fluiten geef ik je advies naar wens. Geef je echt eens op en probeer het een dag, je zult versteld staan van wat er kan gebeuren met kleur en verf op het platte vlak. 


'Buiten schilderen' is bij uitstek een zomerfeestje. Als het weer een beetje mee wil werken is het een dag om te ontspannen en rust te vinden in de natuur. Naar waarheid schilderen, een bloem of het uitzicht is een bijzondere ervaring, het plaatst je terug in de tijd met je ezel en een stoeltje. Bij slecht weer is er een alternatief en kunnen we er binnen een mooie dag van maken. 

De workshop 'takkenkunst' gaat samen met een prachtige wandeling over de Mookerheide waar je je eigen 'tak' zult vinden en in het atelier verschillende materialen en ideeën krijgt aangereikt om er een waar kunstwerk van te maken.

Een andere mogelijkheid is de workshop 'kunstkistjes maken' waarbij je aan een klein kistje je persoonlijk 'touch' kunt geven door er eigen spulletjes of foto's in te verwerken. (Onder het kopje 'eigen werk' vind je voorbeelden). Elke vorm kistje vraagt weer om een andere benadering, Er onstaan zulke mooie verrassingen daar word ik iedere keer weer blij van.

Heerlijk buiten schilderen, optimale ontspaning voor het altijd denkende hoofd.

De Mookerheide met schitterend uitzicht op 10 minuten lopen afstand.

Tijdens het maken van kunstkistjes met eigen 'schatten' vliegt de tijd voorbij.

Prijzen


Workshop van 2 uur, p.p.

Met maximaal 8 personen inclusief materiaal. 

 €25.-

Dagworkshop, p.p.

Met maximaal 8 personen inclusief lunch.

 €50.-

Groepsworkshop van 2 uur

In combinatie met atelierverhuur voor b.v. een feestje met familie en vrienden.

€100.-

Atelierverhuur

Per dagdeel.

€45.-

Schoonmaak

Heeft u het atelier gehuurd dan kunt u het nadien laten schoonmaken.

€35.-